Hesabını ve verilerini sil.
Seenfy hesabını ve hesabınla ilişkili tüm verileri dilediğin zaman, kalıcı olarak silebilirsin. Aşağıdaki iki yoldan birini kullanabilirsin.
1
Uygulama içinden (en hızlı yol)
- Seenfy uygulamasını aç ve giriş yap.
- Profil → Ayarlar yoluna git.
- Hesabı Sil seçeneğine dokun.
- Onay adımını tamamla.
Onayladığın anda hesabın kalıcı olarak silinir, bu işlem geri alınamaz.
2
Uygulamaya erişimin yoksa
Telefonunu kaybettiysen veya uygulamaya giriş yapamıyorsan, hesabına kayıtlı e-posta adresini belirterek bizden silme talebinde bulunabilirsin. Talebini en geç 30 gün içinde işleme alır ve seni bilgilendiririz.
destek@seenfy.com adresine talep gönderSilinen veriler
Hesabını sildiğinde aşağıdaki veriler kalıcı olarak kaldırılır:
- Profil bilgilerin (kullanıcı adı, profil fotoğrafı, biyografi)
- İzleme listen, izlediklerin, beğendiklerin ve özel listelerin
- Yorumların, yanıtların ve puanların
- Takip ettiğin ve seni takip eden ilişkiler, engellediğin kullanıcılar listesi
- Giriş kimliğin (Firebase hesabı)
Güvenlik ve dolandırıcılık önleme amacıyla tutulan sınırlı günlük kayıtları, yasal zorunluluklar dışında en geç 30 gün içinde döngüsel olarak temizlenir.